Alkmaars Eigenste Festival

Alkmaars Eigenste Festival 2019, de 8e editie alweer! En voor de laatste keer op de locatie waar we geboren zijn. In 2020 moeten we helaas afscheid nemen van het pand aan de Koelmalaan, waar het voor ons allemaal begon. Toen nog Project 072. Maar eerst bouwen we er nog een feestje.

De deelnemende bands zijn bij ons al bekend, en we maken ze hier en op facebook ook bekend, als we alle puntjes op de i’s hebben gezet.

Heb je onze FB nog niet geliked? Klik dan als de wiedeweerga op de knop hier rechts! en vertel het je vrienden!

We gaan dit jaar ook weer een paar dingen anders doen, we beginnen om 17.00 in plaats van 14.00, zoals je voorgaande jaren van ons gewend was. Ook hebben we geen kinderprogramma dit jaar. Je mag je kinderen natuurlijk wel meenemen, tot 16 jaar nog steeds gratis!
De tent, waar we onze “Place d’Acoustique” hadden, is verdwenen, maar het programma niet! Dat vindt nu plaats in het café, wat warmer en beter beheersbaar wat geluid betreft. Ook hebben we voor het eerst een hiphop “stage”, die je misschien zult herkennen als The Freaky Shit Cave.

Tickets zijn nu al beschikbaar, met speciale early birds aanbiedingen! We zien jullie graag op de 26e januari van het nieuwe jaar!

Alkmaars Eigenste Festival geeft jaarlijks een indruk van het omvangrijke aanbod van culturele initiatieven in de gemeente Alkmaar. Met de nadruk op muziek, biedt het festival ook ruimte aan theateracts, kinderactiviteiten, film, kunst, heerlijk eten en bovenal veel gezelligheid.

AE14-MNeurdenburg