Alkmaars Eigenste Festival

Alkmaars Eigenste Festival 2021?
Zoals jullie natuurlijk hebben gemerkt is er wat aan de hand in de wereld, en ook wij hebben daarmee te maken. 2021 had onze 10e editie moeten worden, en daar hadden we iets speciaals van willen maken. Dat gaat helaas niet gebeuren. Misschien is er rond eind januari wel weer iets mogelijk, maar Alkmaars Eigenste Festival is een feest van veel toffe mensen bij elkaar. Geen 1,5 meter en 40 man in de zaal. Daarom hebben we al vrij vroeg  moeten besluiten om in 2021 geen festival te organiseren. We hopen dat de zaken er volgend jaar beter voor staan, zodat we alsnog de 10 vol kunnen maken. Tot dan: blijf gezond en denk om elkaar!

 

Zooooo, dat was een goed feestje! Wat een fantastische avond hebben we er met z’n allen van gemaakt. Alles klopte; de bands waren stuk voor stuk geweldig en het publiek was er weer in de aantallen die we graag zien. De eerste keer op een nieuwe locatie is spannend, maar Victorie heeft zich van zijn allerbeste kant laten zien. De samenwerking was van begin af aan erg fijn, ook al was het voor ons erg wennen. Waar wij voorheen twee weken lang met bouwmateriaal en boormachines door het pand van Koel 310 liepen moest hier alles getoetst, gecheckt en gecontroleerd worden. Maar we hebben het geflikt! Een editie om lang van na te genieten! Speciale dank voor de mannen van de techniek, die zichzelf overtroffen hebben. Geen vraag of probleem was te gek, en mede daardoor werd de 9e Alkmaars Eigenste een groot succes. Foto’s volgen zo spoedig mogelijk.
Dikke vette dank aan iedereen die betrokken is geweest; organisatie, 
vrijwilligers, artiesten, stagemanagers en presentatoren, personeel en vrijwilligers van Victorie en de techniek, Lotte en haar team Stoer, Judith met haar prachtige foto’s en iedereen die we vergeten zijn. Op naar het jubileum!

De namen die dit jaar Alkmaars Eigenste Festival tot een groot feest gaan maken zijn:
Milky Way Gas Station, Wett, Basement Killers, Nosso Groove, Moor Park, Beatgum, Knipøg, Reino, Twister, Tea Rex, Ole, BUG, Alkmaars Talent, Kelvinators, Fossa, Daan Stam, Alfon Oekie, Jörgen Boots, Sterre Weldring, Hurryman en een selectie van de Alkmaarse Hiphop scene.
Hier vindt je meer info over de artiesten

 

Heb je onze FB nog niet geliked? Klik dan als de wiedeweerga op de knop hier rechts! en vertel het je vrienden!

\Alkmaars Eigenste Festival geeft jaarlijks een indruk van het omvangrijke aanbod van culturele initiatieven in de gemeente Alkmaar. Met de nadruk op muziek, biedt het festival ook ruimte aan theateracts, kinderactiviteiten, film, kunst, heerlijk eten en bovenal veel gezelligheid.

AE14-MNeurdenburg