Wett

WETT – eerder bekend als Wet T-Shirt Contest – is al meer dan tien jaar een geliefd fenomeen in de Nederlandse muziekscene, en wordt wel liefkozend omschreven als een samensmelting van muzikale helden als Rage Against The Machine, Steely Dan, Red Hot Chili Peppers, Frank Zappa, en Parliament
Funkadelic.

Hun energieke liveshow, opzwepende podiumpresentatie, herkenbare, loeistrakke en
moddervette funk/rock/pop, en ongeëvenaard enthousiasme zorgde ervoor dat ze het hele land door trokken, het podium deelden met nationale en internationale grootheden, en steevast in de prijzen vielen. In de nazomer van 2019 brachten zij, na twee jaar intensief samengewerkt te hebben met een groot aantal geweldige muzikanten, producers, mixers en masteraars uit zowel binnen- als buitenland, onder de nieuwe naam (WETT) hun derde en tevens gelijknamige album uit. Het is niet zomaar een album gebleken; doordacht en uitdagend, vol bijzonder dansbare en scherp gesneden funk-, rock- en popsongs die smaken naar méér!

Wat anderen zeggen over WETT:
“Met hun energieke podiumpresentatie en smerige funk wist [WETT] zowel voor als op het podium de boel op stelten te zetten. De band zorgt voor een compleet plaatje. Niet alleen de muziek, maar ook de presentatie zorgt ervoor dat het een boeiend geheel is.” (3voor12)
“Een eigenwijs repertoire(…) Nog altijd funky met een herkenbare invloed van uiteenlopende muzikanten als Frank Zappa en Rage Against The Machine.” (Noord-Hollands Dagblad)
“Muzikale uitspattingen links en rechts, kwalitatief van hoog niveau. Alles op z’n plaats. Absoluut festivalwaardig!” (Juryrapport Zaanslag)

Meer WETT:
– Official: www.wett.band
– Facebook: www.facebook.com/wett.band
– Instagram: www.instagram.com/we tt.band
– Spotify: https://open.spotify.com/artist/31MmdRh6GujzyJwV31eSuW?si=2jb_csnbQ7izPTG90diuWg
– Twitter: www.twitter.com/wett_band
– Youtube: www.youtube.com/wtcfunk