Saguaro

Saguaro is een power trio, afkomstig uit Amsterdam en Alkmaar, met sterke invloeden vanuit stoner-, heavy- en psychedelische rock.
Saguaro is een alternatieve rock/stoner band die begin 2015 is ontstaan in Amsterdam. De band manoeuvreert langs de randen van 90’s stoner, noise, grunge en traditionelere 70’s heavy rock. 

In 2016 heeft Saguaro een eerste EP gereleased onder de noemer ‘Kitchen sessions’. Destijds bestond de band uit twee leden, Sanel Kadic (bas, zang) en Aldo Sanso (drums). Eind 2016 heeft Rogier Worm zich als gitarist bij dit tweetal gevoegd.
Zo is een powertrio ontstaan met een interessante mix van muzikale ervaringen en nationaliteiten (Bosnisch, Italiaans en Nederlands)
Begin 2018 is een tweede EP uitgebracht met de titel ‘Sleep Flying’.

De band heeft ondertussen gespeeld op Stonerfall en Woodlands, het podium gedeeld met aansprekende bands – zoals Pendejo!-  en onder andere in Victorie en Patronaat gestaan.

Onlangs zijn er nieuwe opnames gemaakt onder de bezielende leiding van Pieter Kloos (o.a. Motorpsycho, Pendejo!, Dool) welke begin 2019 uitgebracht zullen worden.