Semistereo

semistereo

Semistereo brengt op 9 februari zijn nieuwe langspeler uit: Trans Earth Injection. Trans Earth Injection bevat 7 epische songs. De opnames van o.a. VDVDV (Astrosoniq/ Roadburn festival) en de mix en master van Jochem Jacobs (Textures, Face Tomorrow) hebben gezorgd voor een MOEDERVETTE plaat.

Semistereo serveert zijn uitgesponnen Alternatieve Rock met de nodige snufjes Postrock en Progrock. Met invloeden die variëren van bands als Oceansize, Karnivool, Tool en A Perfect Circle. Tel daar ook het grillige en alternatieve karakter van een Mars Volta of Radiohead bij op en je krijgt een idee waar Semistereo voor staat.

De band laveert meer dan voorheen tussen ijzersterke melodieën, sfeer en rauwe uitbarstingen, daarbij vaak de songs laagje voor laagje opbouwend.

Semistereo is klaar voor de toekomst met een vernieuwde bezetting vol ervaring. Paul Glandorf (Arjen Lucassen (live), ex A Day’s Work,) is de band komen versterken met zijn ijzersterke vocalen en zijn geweldige, energieke podium persoonlijkheid.

Bovendien is er met Mickeal Schuurman (Apophys, ex Mondvolland, ex Heidevolk) een technisch zeer begaafde bassist de band binnengestapt die de band net dat extra randje rauwheid meegeeft. Hierdoor komt Semistereo zowel live als op CD nog sterker voor de dag dan ooit.

Foto: Claudia van der Plas’
www.semistereo.nl
https://www.facebook.com/semistereo