DJ Café

Net als vorig jaar kan je in het DJ Café vanaf ongeveer 19.00 loos op de vetste klanken van het neusje van de Alkmaarse DJ zalm!

19.00 – 20.30   Snoodaards

20.30 – 22.00  Joe Patroon

joepatroonBij Joe Patroon is het met de platenspelers begonnen. Nadat zijn vader hem had laten kennis maken met zijn eigen platencollectie, is hij zijn eigen weg ingeslagen. Artiesten als Sébastien Léger, Dj Shadow en Joris Delacroix staan hoog in het vaandel en daar wordt hij dan ook door geïnspireerd. Ondanks dat wil hij zich niet beperken tot een bepaald genre en experimenteert hij graag met nieuwe muziekstylen.

Bij Joe Patroon vind je dus naast funky melodieuze Tech House ook groovy Deep House en de wat diepere Techno. Daarnaast is hij ook veel bezig met Chillout, Triphop, 80’s en een vleugje funk . Dit weet hij in elke setting dan ook feilloos neer te zetten met een twist waarbij de verschillende stijlen mooi samenvloeien. Joe Patroon is regelmatig achter de spelers te vinden op diverse locaties in Nederland, denk daarbij bijvoorbeeld aan: Q-dance – Defqon1., Unknown Festival, Reespekt Festival (DE). Ook is hij resident DJ in de Sky Lounge van Fletcher Amsterdam. Van pre tot after party, weet Joe Patroon altijd het dak eraf te krijgen, achter twee spelers en een mengtafel is hij dan ook helemaal in zijn element.

 

22.00 – 24.00  Ome Roog

rogier

24.00 – Einde  Willem Jansen B2B Vonder