Zo nodig je vrienden uit!

Facebook is een zeer belangrijk stuk gereedschap geworden voor iedereen die iets organiseert en daar publiek bij wil hebben. Het blijkt echter dat er nog veel onduidelijkheid bestaat over het verschil tussen delen en vrienden uitnodigen.
Als je een evenement (in dit geval Alkmaars Eigenste Festival, want daar hebben we het over) deelt, komt het bij een klein deel van je vrienden één keer langs in het nieuwsoverzicht. Dat willen we niet!
Als we vrienden actief uitnodigen, kunnen ze aangeven geïnteresseerd te zijn of wel of niet te komen. De uitnodiging komt bij iedere uitgenodigde langs, totdat die gereageerd heeft! En als ze aangeven te komen of geïnteresseerd te zijn, krijgen ze regelmatig herinneringen van het evenement te zien! Dit heeft dus VEEL MEER EFFECT dan een deelactie.
Omdat wij, en wij gaan er van uit jullie ook, zo veel mogelijk publiek willen bij jullie optredens, hebben wij een korte instructie video gemaakt, waarin we uitleggen hoe je op een pc en mobiel vrienden uitnodigt voor ons evenement.